Het team

Marco Buschman, trainer/ coach, Frank Nachtegaal, trainer lichaamswerk/ademwerk en Simon Buschman, grondlegger van de ontmoetingsweek, hebben ieder op geheel eigen wijze het thema ‘Word die je bent’ onderzocht, ervaren, uitgewerkt en in zichzelf meer en meer in beweging en naar buiten gebracht, herkenbaar gemaakt. Dat leverde de trainingsweek ‘Word die je bent’ op.

Marco Buschman (1967) Trainer en Master Certified Coach

Marco BuschmanWaar ik aan bijdraag is dat mensen zich verbinden met hun eigen kracht. Dat ze geloven en vertrouwen in hun ik, met acceptatie van zonnige en donkere aspecten die bij hen horen en van hun krachtige en kwetsbare kanten. En dat ze vervolgens van daaruit contact aangaan en zich verbinden met anderen. Dan ontstaat het diepe contact in het moment van waaruit zoveel mogelijk is. Over dit thema heb ik het boek Verbindend Vermogen geschreven dat november 2016 is verschenen en binnen twee weken op #1 stond van managementboek. Het boek is genomineerd voor managementboek van het jaar 2017.

Frank Nachtegaal (1960) Trainer Lichaams- en Ademwerk

Frank NachtegaalNaast mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam in kuuroord De Schouw. In mijn werk ontmoet ik veel verschillende mensen. Over het algemeen zijn dit mensen die bewust met hun ontwikkeling bezig zijn. Veel van hen verlangen naar meer kwaliteit in hun leven en willen het beste van zichzelf geven. Dit is waar het tijdens ‘word die je bent’ over gaat. In de samenwerking met Marco ligt er voor mij diezelfde uitdaging. Juist door te zijn die je bent en vanuit openheid en respect met elkaar om te gaan krijgen onze verschillen een kans en daardoor vullen we elkaar aan.

Reacties zijn gesloten.