Data

De trainingsweken worden na afloop steeds zorgvuldig geëvalueerd, zowel op grote lijnen als in detail, vanuit het belang en het groeipad van de deelnemers als vanuit de eigen leerweg en professionaliteit van de begeleiders zelf. Op basis hiervan wordt het concept steeds verder verfijnd.

Voor de week is in de buurt van Eindhoven een passende locatie gevonden met alle benodigde faciliteiten. Om de persoonlijke aandacht te garanderen is er plaats voor slechts 12 deelnemers.

Data 2019

15e trainingsweek: maandag 20 mei t/m vrijdag 24 mei
16e trainingsweek: maandag 18 november t/m vrijdag 22 november

Investering bedrijfsleven

De kosten voor de week zijn € 2.950,00 exclusief BTW, inclusief overnachtingen met ontbijt, uitgebreide lunches, snacks, gezonde diners, koffie, thee, frisdranken en vers fruit.

Investering ‘kleine’ zelfstandige

Wij willen deelname aan deze bijzondere week voor eenieder bereikbaar houden. Dit betekent dat de kosten voor de ‘kleine’ zelfstandige € 1.950,00 exclusief BTW, inclusief overnachtingen met ontbijt, uitgebreide lunches, snacks, gezonde diners, koffie, thee, frisdranken en vers fruit.

Investering particulieren

Wij vinden het belangrijk dat deelname aan deze week voor echt iedereen in de maatschappij bereikbaar is. Dit betekent dat de kosten voor jou als particulier naar draagkracht en in overleg is. Bel ons om te overleggen wat dat in jouw situatie betekent.

Annuleringsvoorwaarden

Bij inschrijving geef je aan akkoord te zijn met onderstaande annuleringsvoorwaarden.

  • Bij annulering tot 2 maanden voor aanvang van de training wordt 10% van het totale bedrag in rekening gebracht.
  • Bij annulering vanaf 2 maanden tot 3 weken voor de training wordt 40% van het totale bedrag in rekening gebracht.
  • Bij annulering korter dan 3 weken voor de training wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Reacties zijn gesloten.